Hesabım
Şifremi Unuttum
Kapat
5000 DOLARLIK SİZE MASAJ YAPAN OYUNCU KOLTUĞU!
25.03.2021

5000 DOLARLIK SİZE MASAJ YAPAN OYUNCU KOLTUĞU!

xDrive Oyuncu Koltukları, Dünyanın İlk Oyun ve İş İstasyonları Üreticisi INGREM Markasının Resmi Türkiye Distiribitörüdür

xDrive Oyuncu Koltukları, Oyuncu Koltuğu ve Gaming Workstation ürünlerinde Dünyanın İlkelerini Üretiyor ve Sunuyor.

 

İngrem Markası’nın Türkiye Distribütörü “xDrive Oyuncu Koltukları” Firmasıdır, İngrem Markasının Tüm Oyun ve İş İstasyonları 31 Ocak – 3 Şubat Tarihinde Gerçekleşek Olan Gaming İstanbul Fuarında “xDrive Oyuncu Koltukları” Standında İnceleyebilirsiniz,

Tüm Oyun Severleri Bekliyoruz, Hakkı Bey ve Ekibine İngrem Markası Adına Teşekkürlerimizi İletiyoruz.

Sayın Hakkı Alkan Yorumlarını Şu Şekilde İletiyor; CES 2019 fuar turumuzda ilginç teknolojileri sizlerle buluşturmaya devam ediyoruz. Bu kez oyun oynarken rahat etmenizi sağlayan 5.000 dolarlık oyuncu koltuğuna yakından bakıyoruz.

Aslında bakarsanız karşımızdaki şey bir oyuncu koltuğundan çok oyun istasyonuna benziyor. Size masaj yapabilen 5.000 dolarlık oyuncu koltuğu! Son yıllarda oyuncu koltuğu sektöründe, eSporcuların da katkısıyla müthiş işler görüyoruz.

Özellikle, içerisine monitörün de dahil olduğu oyun istasyonları çok dikkat çekiyor. Biz de CES 2019 turumuz sırasında inanılmaz bir oyuncu koltuğunu görme şansına sahip olduk.

İyi seyirler! Samsung’un ultra geniş ekranlı QLED monitörlerinden güç alan bu koltuklar sizin hem rahat bir şekilde oyun oynamanızı, hem de o oyunun içindeymişsiniz gibi hissetmenizi sağlıyor.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.